Intrebari frecvente

Cum plasez comanda?

Produsele dorite vor fi selectate in urma vizualizarii paginii de detaliu corespondenta fiecaruia. Dupa alegerea marimii si a culorii dorite, produsul poate fi adaugat in cos prin apasarea butonului “Adauga in cos”.

Dupa adaugarea tuturor produselor dorite in cosul de cumparaturi, apasa butonul “Finalizare comanda”.
Produsele din cosul de cumparaturi si pretul final pot fi vizualizate in partea de sus a paginii (https://www.ancah.ro/checkout/). Abia dupa alegerea modalitatii de plata si dupa bifarea acordului pentru „Termeni si conditii”, comanda este trimisa la noi prin apasarea butonului ”Trimite comanda”.

Daca ai ales sa faci plata cu cardul, este necesar sa furnizezi datele solicitate de procesatorul de plati electronice prin card bancar MobilPay agreat de AncaH, care opereaza ca portal securizat de plati.

Pot modifica comanda trimisa?

O comanda plasata nu suporta modificari precum adaugarea articolelelor noi sau schimbarea marimii sau a culorii produselor. Pentru adaugarea unor produse noi te rugam sa plasezi o noua comanda.

Daca comanda a fost plasata, poti  modifica datele personale in primele 2 ore de la plasare, printr-o solicitare scrisa la adresa de e-mail: contact@ancah.ro

Pot anula o comanda trimisa?


Exista posibilitatea anularii comenzii prin solicitare scrisa la adresa de e-mail contact@ancah.ro, in primele 2 ore de la plasarea comenzii. In cazul anularii comenzii dupa ce aceasta a fost livrata, costurile de transport vor fi retinute din plata facuta initial.

Prin ce companie de curierat se face livrarea comenzii?

Livrarea produselor ANCAH se face prin firma de curierat rapid Fan Courier. Livrarea comenzii va avea loc la adresa specificata in comanda trimisa.
Dupa doua incercari de livrare nereusite efectuate de catre firma de curierat partenera, comanda va fi considerata anulata si va fi returnata catre sediul nostru.

In cat timp ajunge comanda?

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii in termen 24-48 h de la data procesării comenzii pentru produsele aflate pe stoc.
Livrare în termen de 3-7 zile pentru produsele care se efectueaza pe comandă.

RETUR

Anca H Fashion îţi va schimba produsul GRATUIT dacă din orice motiv produsul nu este primit in stare perfectă sau nu corespunde mărimea aleasă de dvs.
Termenul de retur este de 14 zile de la confirmarea comenzii.
Returul GRATUIT nu se aplica în cazul produselor efectuate pe comandă.

In cat timp pot returna un produs?

Anca H Fashion îţi va schimba produsul GRATUIT dacă din orice motiv produsul nu este primit in stare perfectă sau nu corespunde mărimea aleasă de dvs.
Returul gratuit nu se aplica în cazul produselor efectuate pe comandă.
Produsul returnat trebuie sa fie in starea in care a fost primit, fara a fi deteriorat sau purtat, insotit de etichetele originale si factura in original sau copie.

  • Conform OUG 34/2014 ,ARTICOLUL 16 ,ALINIATUL C produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar sunt exceptate de la retragere.
    Produsele realizate la comanda, personalizate dupa specificatiile clientului nu se pot returna conform OUG 34/2014 ,ART 16 ALINIAT C,,Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte,cu exceptia cazurilor in care au convenit altfel:contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiie consumatorului sau a unor produse distinct personalizate,precum si acelora care ,prin natura lor, nu pot fi returnate.
    Vă rugăm sa ne contactaţi telefonic sau prin email pentru returnarea produsului, iar noi vă vom trimite altul în cel mai scurt timp, fără nici un cost suplimentar.