Povestea Anca H.

Povestea brand-ului Anca H

   Totul a început ca o pasiune din copilărie, îmi plăcea să creez, să desenez și confecționam haine păpușilor din șervețele sau resturi de materiale de la bunica mea.

 

In clasele primare aveam împreună cu o prietenă de pe atunci o agendă în care desenam ținute urmând apoi să ne criticăm ținutele una celeilalte și să le corectăm.

 

Îmi aduc aminte că eram foarte atentă și aveam mai mereu mereu discuții contradictorii cu mama mea referitoare la hainele pe care doream să le port la școală și ulterior la liceu.

 

   Urmarea cursurilor de design vestimentar, cât și cursul de croitorie, m-au ajutat să îmi dezvolt și mai bine simtul estetic și capacitatea de a analiza o ținută.

 

Imediat dupa terminarea cursurilor,am început să confecționez treninguri ,eu fiind propriul meu model.

 

Am vrut să văd ce impact reușesc să aduc asupra lor.

 

 Întrucât  nu erau niște treninguri simple, am avut parte de păreri pozitive și am avut ocazia să confecționez pentru câteva cunoștințe.

Ideea de a concepe propriul brand a început   

de la dorința de a îmbina pasiunea cu munca și de la părerile pozitive ale fetelor.

 

   Consider că făcând ceea ce îți place și  ceea ce te reprezintă nu se va mai simți ca o munca și lucrurile se vor desfășura natural.

 

   Prima mea colecție este una sportivă ,din prisma faptului că am vrut ”să dau viață” articolelor vestimentare pentru sport cu ajutorul elementelor specifice din Egiptul Antic combinate cu țesături de culori atât închise,cât și culori aprinse din acea perioada( ex: galbenul era considerat culoarea bogăției,albastru-culoarea cerului,negrul reprezenta culoarea pământului și aducea prosperitate în viețile oamenilor).

 

Elementele pe care le regăsim in colecție sunt ochiul Lunii sau Ochiul lui Ra,Mâna Fatimei sau pe scurt Hamsa.Acestea sunt cunoscute în toată lumea și aduc purtătorului prosperitate, vitalitate, noroc si iubire.

 

   Pe viitor am de gând să-mi surprind clientela prin diferite colecții atât sport-casual,cât și elegante.Îmi doresc să satisfac o mare parte din doamnele și domnișoarele care îmi urmăresc activitatea și să le fac să ma recomande mai departe.

 

 

Leave a comment