Colectia ANKH Fit

Colectia ankh fit

Ankh Fit Collection este inspirata din fabuloasa lume a Egiptului Antic.

 

M-am folosit de simbolurile specifice ale acelei perioade, dar si de culorile predominante purtate de egipteni pentru a crea o colecție de haine destinată atât doamnelor cât și domnisoarelor care isi doresc să se afirme purtand ceva inedit atunci cand desfăsoară activitați fizice.

 

Culorile predominante ale colectiei sunt galbenul care era considerată culoarea bogatiei si era purtată de către zei și faraoni, albastrul reprezenta culoarea cerului, negrul garanta prosperitatea, puterea si însemna culoarea pamantului.

 

Materialele colecției sunt alese cu mare atenție pentru a oferi purtătoarelor confort si respirabilitate de întreaga durată a antrenamentelor.

 

 

 

 Simbolurile care se regasesc in mod asimetric în colecție sunt reprezentate de:

Ochiul lui Horus (Wedjat), cunoscut ulterior sub denumirea de Ochiul Lunii sau Ochiul lui Ra, si Hamsa sau “Mâna Fatimei”.

 

Acestea sunt asezate cu grija pe materiale, încercand sa nu deformeze corpul si la final să obtinem o armonie placută a jocului de simboluri.

 

Acestea sunt cunoscute în toată lumea și emana prosperitate, vitalitate, iubire si noroc celui care le poată.

 

Povestea colecției a inceput în urma cu aproximativ doi cand mergeam in salile  de fitness  și observam cu atenție ținutele obișnuite și comune purtate in timpul antrenamentelor.


Eu fiind o tipa pasionată se moda încă din copilările și cu o latura creativă pe care nu o exploatasem niciodata prea mult mi-am dorit să creez o colectie de haine in ediție limitată care să iasa din tipare, sa atraga placut ochiului, dar să fie totodata confortabile si usor de purtat.

 

Am ales ca sursă de inspirație Egiptul Antic pentru că m-au atras simbolurile lor și m-am provocat sa le stilizez și să le asez asimetric pe materiale din fibre elastice care să contureze perfect corpul.

Leave a comment