CELE MAI COMUNE GRESELI IN MODA

Cele mai comune greseli in moda

     Cu siguranță nu mulți oameni își permit să se consulte cu un specialist în ceea ce privește alegerea hainelor potrivite.

 

De asemenea,nu toată lumea are posibilitatea de a investi in brand-uri.

 

Respectând anumite reguli vitale ,orice persoană va putea construi un outfit corect care să fie la modă,dar să prezinte și un aspect îngrijit.

 

     Pantalonii din denim cu talie joasă au fost într-adevăr un trend, dar din păcate multe dintre tinere continuă să îi mai poarte in zilele noastre.

 

     Șosetele cu sandale sunt doua piese vestimentare care nu trebuie alăturate sub nici o formă.

 

     Sandaua se poartă doar pe piciorul gol.

    

 

 

 Linia lenjeriei intime care se observă prin pantaloni nu este deloc sexy și arată inestetic.


Un sfat pentru cititoare este să fie foarte atente la acest detaliu și să cumpere lenjerie de calitate.


     Colanții sunt piese vestimentare foarte des întâlnite in rândul femeilor.Aceștia sunt ușor de purtat și ne ajută să realizăm o gamă variată de outfit-uri.


     Din păcate anumite persoane nu sunt atente când achiziționează aceste obiecte vestimentare și optează pentru colanți transparenți prin care se poate vedea lenjeria la lumină sau pentru o mărime prea mica decât cea care li se potrivește.


     Combinarea mai multor piese vestimentare oversize în aceeași  ținută ne ascunde feminitatea si ne adaugă kilograme nedorite în plus. 


Dacă dorim să alegem un look oversize ,ideal este să combinăm ceva strâmt în partea de sus și ceva larg în partea de jos sau chiar invers.Astfel obținem o ținută armonioasă care să ne avantajeze.

Leave a comment