INTERVIU ANCA

2. Cum a început pasiunea ta pentru modă?

Pasiunea mea pentru modă a început de la o vârstă fragedă.Bunica mea a fost persoana care “mi-a inspirat” acest drum al creației. Aceasta mă lua adesea cu ea la magazine de țesături și mercerii pentru a cumpara diverse lucruri,atât pentru mine,cât și pentru sora mea.Bunica ne crea articole vestimentare,care nu erau întâlnite în acele perioade,fiind totodată admirate de cei din jur.

 

 

3. Cum ți-a venit ideea de a crea propriul brand?

Totul a pornit de la faptul că în imaginația mea erau articole vestimentare pe care mi le doream și nu le  găseam  în magazine.Ulterior,m-am gândit să dau frâu liber imaginației și să creez haine atât pentru mine,cât și pentru cei din jur.

 

 

 

4. Cum arată profilul ideal al clientelei tale?

Clientele care îmi poartă creațiile sunt femei cu atitudine care doresc să se exprime și cărora le place să se îmbrace.

  

5. Ai vreun citat favorit?

“Fashion fades,style remains eternal”

 

 

Interviu anca haulica

 1. Pentru început spune-mi câteva lucruri despre tine

 

 

Am urmat o facultate de profil economic,deoarece parinții mei își doreau să urmez acest drum.Nu pot spune că regret,deoarece aceasta mă va ajuta într-o oarecare măsură în acest business.

Fiindcă această facultate nu era potrivită pentru mine ,după terminarea ei am revenit la vechea mea pasiune,anume moda.

Am urmat cursurile de design vestimentar din cadrul Atelierelor Ilbah,la finalul cursurilor am participat la crearea unei colecții comune unde fiecare cursant s-a lăsat condus de imaginație ,creându-și propria ținută.

 

După această experiență ,am urmat sub îndrumarea unei profesionaliste în domeniu, un curs de croitorie unde am învățat să fac diferenta dintre o croială de calitate și una mai puțin calitativă.

  

Leave a comment